top of page
Julekort

Julekort

Alle synes det er hyggelig med et ordentlig kort til jul. Send en hyggelig hilsen på "gamlemåten" istedenfor SMS i år. Et kort kan man sette på hylla og glede seg over i lang tid. Utvalget er stort!

PAKKEPRIS FRA KR 175,-

PAKKEPRIS FRA KR 175,-

5 eller 10 stk kort valgt fra hele sortimentet. Generelle kort med og uten tekst, bursdagskort og andre i en herlig blanding. Alle er forskjellige. Konvolutter følger med. Bestill i dag! Det er alltid en anledning til å glede noen med et kort.

Generelle kort

Generelle kort

Det er alltid lurt å ha en bunke med kort liggende i tilfelle du plutselig får en grunn til å gi bort en liten oppmerksomhet til f eks en bursdag, eller du blir invitert til et selskap og trenger en hilsen til vertsskapet. Disse kortene passer når som helst.

Kort for fest

Kort for fest

En flaske vin eller en bukett til vertsskapet tar vi med. Her finner du kortet som passer. Vil du være litt mer original og gi en unik gave, hvorfor ikke gi bort en bunke med kort eller en forstørrelse? Dette er garantert noe verten eller vertinnen ikke har fra før!

Kort til babyen

Kort til babyen

Guttebabyer og jentebabyer ønskes velkommen til verden med kort fra denne bunken.

Farsdag og morsdag

Farsdag og morsdag

Når du ikke lenger har tid til å lage dine egne morsdags- og farsdagskort kan du finne et utvalg til foreldrene dine her.

Kort til jubilanten

Kort til jubilanten

Runde tall fortjener noe ekstra. Lekre kort hører med enten de er fylt med pengegaver eller følger med bursdagspresangen.

Bursdagskort

Bursdagskort

Alle bursdagsbarn i alle aldre fortjener et kort! Her finner du et stort utvalg kort som passer til alle.

Kort med engelsk tekst

Kort med engelsk tekst

Har du venner i utlandet som ikke behersker norsk særlig godt? Her finner du et utvalg kort til både bursdag og jul!

Barn og tenåringer

Barn og tenåringer

Enten du skal gi en gave eller penger så hører kortet med. Siden alle kortene har løse bilder som kan tas ut og rammes inn, blir dette en liten ekstragave.

Romantikk

Romantikk

Er det romantikk i lufta? Her finner du kort til kjæresten din enten det er Valentinsdag eller en dag du bare vil være litt romantisk.

Kondolansekort

Kondolansekort

Av og til er det vanskelig å finne de rette ordene. Et kort med en liten hilsen viser at du bryr deg når noen sørger og har det vondt.

bottom of page