top of page

Et nytt år - hva vil jeg?

Høytiden er over, og et nytt år er så vidt begynt. Overgangen fra ett år til et annet er gjerne den tiden da vi reflekterer over året som er gått og legger planer og setter mål for året som kommer.

Hva gikk bra i fjor? Hva gikk ikke så bra og hva vil jeg forandre på? Oppnådde jeg noen av målene mine? Klarte jeg å holde nyttårsforsettene mine?

Det som gikk bra

 • Jeg økte salget av fotokunst. Jeg er fortsatt langt unna å kunne leve av å selge bildene mine, men jeg solgte mer i fjor enn jeg har gjort før.

 • Jeg gikk langt utenfor komfortsonen min ved å gå med på være med på et TV-innslag på lokal-TV.

 • Jeg ble invitert til å delta på utstillinger i New York, Miami og Hamburg. Jeg hadde ikke råd til å delta, men det er hyggelig å bli invitert, og kanskje èn dag…….

Vintersiv

Det som ikke gikk så bra

 • Det har vært mye sykdom blant familie og venner. Kreft, MS og annet har rammet altfor unge mennesker. Noen er nå borte, mens andre fortsetter å kjempe. Jeg vet det ikke var noe jeg kunne gjort, men jeg har naturligvis gjort meg noen tanker om egen helse. Jeg er blitt mer takknemlig for at jeg selv er frisk og vil forsøke å leve så sunt som mulig fremover. Det er aldri noen garantier, men hvorfor gamble med helsa si? Det er det viktigste instrumentet vi har!

Det jeg vil forandre på

 • Jeg burde bli bedre til å be om hjelp og slutte å tro at jeg er verdensmester og kan klare alt. Jeg bør også prøve nye metoder for å nå ut til rett publikum med bildene mine, for jeg kommer aldri til å gi opp drømmen om å leve av fotokunsten min! ALDRI!

 • Jeg vil tilbringe mer tid med venner.

 • Reise mer! Dette er forresten et av mine årlige nyttårsforsetter sammen med det å ha litt mer moro enn året før. Jeg vil se noen nye steder hvert år, fotografere mer og oppleve mer.

Målene mine i 2016

 • E-bok

 • Kreativ moro (blogg)

 • Jevnere blogging

 • Mer fotografering

 • Bli bedre Les: bli mer interessert i matlaging

 • Prøve å få tid til en ny hobby

 • Lære noe nytt

Klarer jeg alt dette? Sikkert ikke, men jeg har i hvertfall intensjonene, og det er jo en begynnelse. Jeg tror det er viktig at man setter noen mål og kommer i gang uten at man trenger å føle seg som en taper om man ikke klarer alt. Det er lov å prøve igjen!

Godt nyttår! Bare gjør så godt du kan! Og husk dette: Du kan ikke feile hvis du ikke gir opp!

Alle bildene i dette innlegget er selvfølgelig mine egne. Ta kontakt hvis du ønsker å kjøpe!

Copyright Randi Grace Nilsberg

Featured Posts
Recent Posts