top of page

Kreativ utfordring nr 2 - FARGERIKT

Det er på tide med en skikkelig fargerik utfordring! Men, hvor er regnbuen når man trenger den? Det er vinter når jeg skriver dette, så naturen viser bare gråskalaen sin for tiden. Ingen fargerike blomster, bare en grå himmel og brune trær uten blader.

Så, på tide å bli kreativ! Jeg fant frem rester av hobbymaling, et stort speil, en skvett matolje, vann og litt salt. Jeg la speilet på gulvet og helte på maling, olje og vann. Deretter drysset jeg litt salt oppå for å få litt tekstur. En liten sprut med Zalo eller annet oppvaskmiddel gir også liv til blandingen.

Jeg vippet litt på speilet for å få væskene til å renne og blandes til en tilfeldig miks av farger. Så begynte det morsomste! Jeg fotograferte speilet med alle fargene fra forskjellige vinkler og med forskjellige utsnitt. Ulike utklipp er stilige hver for seg, men satt sammen i en collage blir de enda bedre.

Jeg lurer på om dette kvalifiserer som mixed media kunst eller om det bare er mixed media søl? For det blir definitivt litt søl! Nevnte jeg flekker på en lenestol og brannsår fra varmt vann ved rengjøring av speilet? Skal du være kreativ må du ta noen sjanser. Lek litt! Den første gangen jeg prøvde på dette var det egentlig prokrastinering jeg drev med. Jeg skulle sette meg ned for å skrive en jobbsøknad til en jobb jeg ikke hadde lyst på. Jeg trengte den sårt, men den fristet ikke. Dermed utsatte jeg søknaden og lekte med farger i stedet. Joda, jeg fikk til slutt sendt søknaden også, men jobben ble ikke min.

Resultatet av utsettelsen ser du her:

Jeg oppdaget noe morsomt da jeg renset speilet i kjøkkenvasken. Malingen, som var i ferd med å tørke, klumpet seg og løsnet som flak under det rennende vannet. Refleksjonene i speilet og vasken så ganske så flotte ut sammen med den lyse malingen og avløpet. Kanskje dette kunne vært en idè kunstprosjekt. Ideer er overalt hvis du ser!

Hvilke fargerike ideer har du? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page