top of page

Kunst på badet?


Kan du ha kunst på badet?

Selvfølgelig kan du det! Kanskje ikke de dyreste maleriene, men print bak glass eller stilige metall- eller akrylprint gjør seg på et bad. Det er ingen grunn til ikke å ha noe behagelig å hvile øynene på fra badekaret eller noe som gir et løft til atmosfæren i baderommet. Kunst hører hjemme overalt!

Og da mener jeg kunst i form av noe som gir deg glede, vekker deg om morgenen, inspirerer eller rett og slett gjør huset ditt til et hjem. Det gjør vel heller ikke noe om gjestene dine lar seg imponere?

For noen få år siden leide familien min og jeg oss inn på bed and breakfast i Boston. Hele huset var fylt med kunst, og på det ene badet hang et maleri signert Monet! Om det virkelig var et originalmaleri eller ikke, det vet jeg ikke. Jeg vet bare at det var et ekte maleri.

Er du ikke helt komfortabel med å henge dyre kunstverk på badet ditt kanskje du kan vurdere et lekkert og kunstnerisk dusjforheng? Et nytt dusjforheng kan bringe liv til hele badet. Det kan være i form av en skikkelig fargeklatt, et beroligende bilde i duse fargetoner eller kanskje et humoristisk innslag som f eks et bilde med et morsomt sitat. Liker du blomster, kan du ha et forheng med favorittblomsten din. Er du musiker kan et gitarbilde være noe for deg, mens naturelskeren kanskje vil ha et landskapsbilde. Valgene er uendelige, så det er mulig å finne noe som viser hvem akkurat du og din familie er. Dusjforhenget gjør mye med badet og kan lett byttes ut uten at det koster skjorta når du ønsker en annen stil, eller kanskje vil følge årstidene eller høytidene. Vi er heldigvis kommet langt forbi tiden med utedo og bilder av kongefamilien eller av Forsythesagaens medlemmmer på veggen!

Du kan se et utvalg fra Pixels.com ved å klikke på disse linkene:

Hvis ikke dusjforheng er noe for deg så finner du andre muligheter for å pynte opp med bilder på badet her:

Pixels.com sender over hele verden og har flere produksjonssteder bl a i Nederland og Storbritannia. Varene sendes fra det stedet som er nærmest deg. Pixels.com gir også 100% fornøyd garanti. Mer informasjon finner du her.

En annen idè er å henge opp kopier av favorittbildene dine hvis du er redd for fuktskader.

Uansett hva du velger, så velg noe du trives med og som gir deg en god følelse. Du skal tross alt se på det noen ganger!

Featured Posts
Recent Posts