top of page

Dobbel gave er dobbel glede

Har du noen gang mottatt eller sett et gratulasjonskort som var så fint at du fikk lyst til å ramme det inn og beholde det for alltid? Det har skjedd meg mange ganger, og som jentunge hentet jeg masse inspirasjon fra kort, både til tegning og til fotografering senere. De fleste kort er jo egentlig små minikunstverk. Har du tenkt over det noen gang? Det er en designer eller kunstner som står for kreativiteten som ligger bak hvert eneste kort.

De kortene du kjøper her på GracefulFoto har løse fotografier som kan tas ut av kortet og rammes inn. Det blir en liten ekstragave til mottakeren.

Siden det er vår når jeg skriver dette har jeg jobbet mye med vårblomster i det siste, og jeg har valgt å samle tankene rundt en serie i blått med blåveis, russeblåstjerne. og den søte perleblomsten. Bildene har fått en omgang med digitale teksturer som samler dem i en serie. For å gjøre denne serien enda mer unik, har jeg valgt å signere alle bildene på baksiden.

Du finner dem her.

Blått er favorittfarge nr 1 over hele verden og står for ro pålitelighet og tillit. Blått er beroligende og reduserer stress. Jeg synes at det å ha en bunke med kort liggende til forskjellige anledninger også senker stressnivået før den bursdagen som plutselig dukker opp. Det er ikke få ganger jeg har stoppet på vei til selskapet for å kjøpe et kort i hui og hast og skrevet det i bilen.

Kortene er doble med god plass til å skrive inni. Konvolutt medfølger, og det er gratis frakt i Norge.

De nyeste pakkene med blå kort finner du her.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
bottom of page